modalitati de plata

 

Prin plata cash sau cu cardul in locatiile noastre

 

Timisoara
Arad
Oradea
Cluj Napoca
Brasov
Sibiu
Targu Mures
Craiova

 

Prin plata online cu cardul bancar

 
Puteti alege sa achitati un avans sau integral cursul, online cu cardul bancar.

PLATESTE AVANS PENTRU CURS

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs de IGIENA este necesar sa achitati online cu cardul bancar minim contravaloarea cursului pentru o persoana. In functie de orasul in care doriti sa urmati cursul, aceasta poate varia intre 90 lei si 120 lei.

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs de RESURSE UMANE este necesar sa achitati online cu cardul bancar contravaloarea cursului pentru o persoana. In functie de orasul in care doriti sa urmati cursul, aceasta poate varia intre 499 lei si 549 lei.

Va rugam sa consultati pagina cursului din locatia preferata inainte de a face plata.

Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate si rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul ABRAO EXPERT SRL. Daca optati pentru plata avansului online cu cardul bancar veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii imediat dupa trimiterea formularului de inscriere. De asemenea, dupa confirmarea platii veti fi contactat in maxim 1 zi lucratoare pentru incheierea contractului de scolarizare si pentru confirmarea locului in grupa de curs.

Din acest motiv este foarte important ca informatiile pe care le furnizati (referitoare la datele de contact – nume/numar de telefon/adresa de email) sa fie corecte si complete. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de confidentialitate a datelor si GDPR, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site la acest link.

Plata Online - cu card bancar

Pentru platile online utilizam sistemul NETOPIA mobilPay care este cea mai sigura metoda de plata online si foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure.

 

Prin transfer bancar

 
Pentru detalii despre contul bancar va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753 19 25 25.
Va multumim!
 

Modalitati de plata – Conditii

 
Cursurile se achita integral. Acestea pot suporta discounturi suplimentare in functie de solicitarile clientilor nostri si a conditiilor de curs.
Daca este vorba de cursul de igiena, solicita oferta si vei primi raspuns in aceeasi zi.